Kaj privlači moške?

Njihova energija. In pika.
Seveda je pomemben videz, samo »Vsake oči imajo svojega malarja.« kot pravi star pregovor. Tudi moški imajo neke ideje, kakšna je njihova sanjska ženska in verjemite, vsak ima svojo idejo. Zaznamujejo nas vzorci iz otroštva, za moške, pa v kolikor so imeli zdrav odnos s starši , ljubezen predstavljajo vrednote, lastnosti in tudi izgled njihove mame. Vsaj v nekaterih točkah, tisto, kar jim je bilo všeč pri mami.
Kaj pa jih privlači, ko spoznavajo ženske. Nasmeh. Veliko moških mi je to potrdilo. Zato vam velikokrat poudarjam, da je nasmeh, četudi, ga včasih zaigrate pomemben, saj vam dviguje voljo do življenja, obsije vaš obraz, četudi ni ravno najboljši dan vašega življenja in privlačite ljudi z dobro energijo.
Prav tako pa ustnice po kitajski medicini predstavljajo sramne ustnice in posledično vagino. Ko so le te nasmejane, se smeji vaša vagina in povečuje se hormon sreče OKSITOCIN. Ko je nasmejana vagina, je nasmejana vaša spolna čakra, ki se povezuje s spolnostjo.
Hormon oksitocin oziroma tako imenovani ‘hormon ljubezni’, ki se sprošča tudi med spolnim odnosom ter moškim in ženskim orgazmom, naj bi povzročal najrazličnejše psihične in psihološke učinke, tako pri moških kakor tudi pri ženskah. Hormon oksitocin pa ni zaslužen le za neverjetne občutke ljubezni in užitka, temveč povzroča tudi navezanost, sproščenost, umirjenost in številne druge občutke. (Vir;Vizita )
Več si lahko preberete na stricu Google 😉
Prav tako, pa so nasmejane vaše ličnice, ki predstavljajo vaše prsi. Ko so nasmejane prsi, je nasmejano srce. Takrat smo ženske tudi bolj odprte za ljubezen. Prav tako so nasmejane vaše oči, postanejo zapeljive in vaša duša, katerih ogledalo so oči, je sproščena in odprta.
Ko smo ženske sproščene pa smo odprte tudi za spolnost. Ni nujno, da obvladate vse tehnike spolnosti, da ste neverjetna ljubimka, to se boste učile s partnerjem. Pomembno je, da je odprta vaša duša, da ga opazujete kot kralja in ste tam samo za njega. Pomembno je, da mu potrdite, da z njim uživate in se veselite vsake sekunde.
To sporočamo ženske s telesom. In to moški začutijo. Tisto energijo življenja, ki jih napaja, da so lahko stabilnejši in kreativnejši v svojem svetu tekmovanja. Moški so borci, lovci in naša spodbuda je nujna za njihov fokus.

Skupaj lahko ustvarjamo spremembe, samo začeti moramo gledati globine, ki so nas rodile.
Stalna je samo sprememba.