Spolnost

Spolnost je igra, je izmenjavanje energije in je nevidna nit, ki povezuje samo dva akterja, ter ju zapre v njun svet, kamor nima dostopa nihče drug. Spolnost je nagon, je želja, ki je podobna drugim vidikom našega življenja. Če spolna energija ne kroži, če je ne dajemo in ne prejemamo, se v  telesu kopiči napetost, ki se izrazi na drugih področjih. Spolnost je najvišja oblika kreacije dveh bitij, mi pa se o njej najmanj radi pogovarjamo, še vedno je tabu tema in marsikdo še zardi, ko pogovor nanese na spolnost. 
Spolno dejaven človek ima več energije in jo lažje predaja tudi drugim. Če ni poželenja nastane, tudi težava pri sprejemanju svojega telesa. Velikokrat sovražimo neke svoje dele, če pa se z njimi ukvarjamo, ozavestimo to jezo, ki jo imamo za nek del telesa, ter jo sprejmemo, lahko tudi sebe dojamemo drugače, bolj poželjive in bolj zmožne dajanja in prejemanja ljubezni. 
Vsako telo je sposobno dajati in prejemati užitek, ne glede na obliko.
Pomembno je tudi, kakšen pogled na spolnost smo prejeli v našem otroštvu. Predvidevam, da se veliko staršev z nami o tem ni pogovarjalo, saj so se bali, da bi razkrili njihovo dušo. Prav tako pa nam spolnost nepravilno prikažejo mediji. Veliko žensk se počuti ponižanih ob gledanju erotičnih prizorov, saj je nemalokrat ženska v prizorih v podrejenem položaju in vsebine so morda celo nasilno prikazane. A temu ni tako oziroma mi lahko naredimo drugače. Če nam kdaj določena stvar ne paše, je pač ne bomo izvajali, pridejo pa tudi dnevi, ko smo morda malo bolj razigrani in pripravljeni na novosti.
Prav tako so za samo spolnost pomembni dotiki, pomembni so poljubi, saj ustnice predstavljajo žensko spolovilo in so povezane z maternico, kar pomeni, da jo s poljubljanjem mehčamo in pripravljamo na dejanja. Ženska potrebuje sicer nekaj več časa, da se lahko odpre in prepusti, vendar, če ima partnerja, ki jo ima rad, ki ji želi, da tudi ona uživa, se lahko zabava prične.
Naše spolno življenje je zapletena mreža nagonov in domišljije in je izrednega pomena tako za naše parnersko življenje kot pogled in delovanje v drugih segmentih življenja. Fantazijsko življenje je najbolj kreativno, ko se osvobodimo sodb in predsodkov, zato je čas, da si osvetlimo svoje želje in fantazije.
Orgazem ni končni cilj, cilj je poiskati užitek ter se ob tem zabavati.
Vedite, da niste sami v svojem svetu domišljije, veliko nas je takih in drugačnih, vi pa poiščite tisto, kar vam zagotavlja užitek, ne glede na to, kaj so vam drugi rekli in menite, da ni v skladu z družbenimi normami.
Če ne poskrbimo za svoj zalogaj spolne energije, jo izčrpavamo nekje drugje in se prazni naš energetski zalogaj, kar pa nas pelje v žalost, depresijo  in stres. 
Postanemo manj kreativni in življenje počasi izgubi smisel.
Verjemite, vem, kaj pišem.